Na een moeizame eerste ronde heeft BDSV zijn 2e wedstrijd met ruime cijfers gewonnen. Jur van Ginkel kon na een interessante opening in de aanval. Zijn tegenstander neutraliseerde de aanval goed met een remise als logisch resultaat(1-1). Matthias de Kruijf speelde een prachtige omsingeling. Zijn tegenstander verbruikte te veel tijd en deed in tijdnood een slechte zet en gaf op(3-1). Ed Blankenstijn had het moeilijk, maar had zeker nog kansen op remise. Met nog 2 minuten op de klok ging zijn tegenstander er nog eens goed voor zitten. Ed attendeerde zijn tegenstander op het feit dat hij nog maar 2 minuten had voor 2 zetten. Deze sportieve opmerking van Ed bleek aan dovemans oren gericht, want de tegenstander van Ed ging alsnog door de klok heen(5-1). Bram Cijsouw had al snel een Roozenburg aanval op het bord staan, maar in het middenspel werd 1 onnauwkeurige zet bijna fataal. Zijn tegenstander kon niet profiteren van deze onnauwkeurigheid en de partij eindigde in remise(6-2). Ap van Ingen werd door zijn tegenstander flink onder druk gezet, maar bereikte weinig. Ap verdedigde uitstekend en kwam niet in de problemen(7-3). Als laatste speelde Evert van de Pol een interessante partij. In een principieel gevecht trok Evert het voordeel naar zich toe. Evert nam alle centrumvelden in bezit en mocht de felicitaties in ontvangst nemen(9-3).