Zet je hersens in beweging...

Dammen en schaken op dinsdagavond

Gezelligheid

Vanzelfsprekend staat BDSV óók voor gezelligheid. In het denksportcentrum zijn koffie, een drankje of lekkere snack altijd binnen handbereik. Wil u eens ervaren hoe ontspannen een avondje denksport is? Loop ‘ns binnen op een dinsdag. Ervaren of onervaren speler, beginner of al gevorderd: iedereen is welkom bij BDSV!

BDSV

Zoek jij een uitdagende hobby met volop competitie maar ook veel gezelligheid? Ga schaken of dammen! In Barneveld ben je ‘welkom aan bord’ bij de Barneveldse Dam- en SchaakVereniging (BDSV). Een levendige vereniging waar dammers en schakers elkaar wekelijks ontmoeten in het PluimVeeMuseum, Hessenweg 2a te Barneveld. BDSV telt senioren maar ook veel jeugdleden.

Dinsdag is denksportdag in Barneveld!

Vanaf 18.30 uur is er een dam- en schaakavond voor de jeugd. Zij spelen onderlinge wedstrijden en worden daarbij begeleid door ervaren spelers. Die brengen onze jeugdleden de beginselen van het spel bij, maar geven ook tips en adviezen voor verdere verdieping. Zo leren jonge spelers steeds beter spelen en wordt hun hobby iedere week uitdagender! Ze ontwikkelen bovendien spelenderwijs een strategisch inzicht en leren bijna automatisch enkele stappen vooruit te denken. Dammen en schaken zijn training voor de hersens!

Om 20.00 uur start de onderlinge seniorencompetitie van BDSV. In verschillende klassen met ieder een eigen niveau strijden clubleden om de titel. Natuurlijk is er ook alle ruimte om een vrije partij te spelen; er is altijd wel iemand die plaatsneemt aan het speelbord! BDSV heeft ook teams die in de landelijke competitie spelen.

 

Bestuur

Rijk van den Bosch

Voorzitter
voorzitter@bdsv.nl

Jacco Heij

Secretaris
secretaris@bdsv.nl

Job Dekker

Penningmeester
penningmeester@bdsv.nl

Richard Rijken

Algemeen bestuurslid

Bram Cysouw

Algemeen bestuurslid

Jur van Ginkel

Algemeen bestuurslid

Contributie

Seniorenleden 115 euro per jaar
Jeugdleden (tot 18 jaar) 60 euro per jaar
70+ 90 euro per jaar (115 euro vrijblijvend)

IBAN-nummer : NL10 RABO 0126 247 412 t.n.v. BDSV te Barneveld

 

Locatie

PluimVeemuseum
Hessenweg 2a
3771 RB Barneveld

BDSV