In de KNSB-competitie heeft het team de eerste plaats bereikt door een ruime overwinning op Wageningen 3 en door gelijke spelen van de concurrenten.
Aan bord 1 speelde Kevin van Brummelen met de witte stukken een degelijke partij. Zijn tegenstander gaf goed tegenstand, maar gaandeweg werd wel duidelijk, dat Kevin positioneel beter stond. En ook de partij won. (0-1)
Bord 2 speelde Jacco Heij.
Hij speelde het Spaans heel nauwkeurig. De tegenstander had geen verweer tegen de slim uitgevoerde zetten en brak op zet 38. (0-2)
Robin van Ee speelde aan bord 3. Met wit, Siciliaan met Le2. Ook deze schaker wist in het eindspel de partij naar zich toe te trekken. (0-3)
Bord 4 speelde Jeroen van Winkoop. Als je niet kunt slapen, speel dan deze partij na, schreef hij zelf op de App. Er gebeurde niets in deze partij. Totdat Jeroen toesloeg met een prachtige aanval. (0-4)
Bord 5 speelde met wit Willem Verheij.
Hij speelde een degelijke partij. Probeerde het wel, maar in een gelijke stelling werd tot remise besloten. (1 1/2 – 4 1/2)
Remy Sennema had het lastig aan bord 6.
Hij verloor een kwaliteit.
Zijn tegenstander wist met de kwaliteitswinst wel om te gaan. Remy verloor. (1 1/2 – 4 1/2)
Aan bord 7 speelde Marcel Janssen een vreemde partij.
Hij moest de kwaliteit geven , toen zijn loper werd ingesloten. Met kunst- en vliegwerk hield Marcel stand. De tegenstander moest zelfs opgeven na een dure fout in het eindspel.
(1 1/2 – 5 1/2)
Bruun van de Laar aan bord 8 speelde met de zwarte stukken toch weer een goede partij. Hij kon het nu wel afmaken en wist, na een fout van de tegenstander, zelfs mat te geven.
(1 1/2 – 6 1/2)