Het eerste kroegloperschaaktoernooi is Barneveld was een groot succes! Onder zeer zonnige omstandigheden trokken 40 schakers het Barnevelse Centrum in om het tegen elkaar op te nemen! Het werd een dag van gezelligheid en sportiviteit onder het genot van een lekker drankje! Wij willen de volgende restaurants / cafés / brasseries bedanken voor hun deelname:

Café de Zwaan, Restaurant het Schaap, Pannenkoekenhuis, De Schaffelaar, De Hebberd, Barista Allon, Sophies Coffees, Café Nieuw Centraal, De Rozerie en BijCorin en BAS!

Na een aantal rondes kwamen favorieten Stefan Kuipers en Stefan Colijn goed voor de dag en werd al snel duidelijk dat hun er met de eindoverwinning vandoor gingen met een eindscore van 13,5 uit 14. Enkel het duo Richard van der Wel en Theo Jurrius wisten een half af te snoepen en gingen er tevens ook vandoor met de ratingprijs.

Tweede werd het duo Colin Stolwijk en Seréyo Bekkink met een score van 10 uit 14 en derde werd het duo Bas de Boer en Peter Doggers. De tweede ratingprijs ging ook naar het zeer goed scorende duo Janco Arends & Harm Evers.
Uitslagen: https://stickchess.com/kroegloperbarneveld/standings

Opvallend was het mooie deelnemersaantal van Veenendaal dat met 6 teams een mooie bijdrage leverden aan het deelnemersveld en ook goed vertegenwoordigd waren bij de naborrel. Een schaker in het bijzonder liet de kleine glaasjes in Café de Zwaan zich bijzonder goed smaken!

Na afloop werd er gezellig nageborreld en gegeten in Café De Zwaan. Een speciaal dank naar clublid Remy Sennema voor de organisatie en het beschikbaar stellen van zijn café als speel/eetlocatie.

Bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar!!

Zie onderstaand de foto’s van de prijsuitreiking.