Zet je hersenen in beweging...

Dammen en schaken op dinsdagavond

Gezelligheid

BDSV staat voor gezelligheid. In het Pluimveemuseum zijn voldoende drankjes en snacks aanwezig, die tijdens en na de wedstrijd veelvuldig worden genuttigd. Wilt u eens ervaren hoe ontspannen een avondje denksport is? Loop eens binnen op een dinsdag. Ervaren of onervaren speler, beginner of al gevorderd: iedereen is welkom bij BDSV!

BDSV

De Barneveldse Dam -en Schaakvereniging is een levendige vereniging waar dammers en schakers elkaar wekelijks ontmoeten in het PluimVeeMuseum, Hessenweg 2a te Barneveld. Jong en oud spelen spelen elke dinsdagavond hun partij tegen elkaar. De kracht van onze vereniging is dat wij competitiviteit met gezelligheid combineren!

Dinsdag is denksportdag in Barneveld!

Vanaf 18.30 uur is er een dam- en schaakavond voor de jeugd. Zij spelen onderlinge wedstrijden en worden daarbij begeleid door ervaren spelers. Die brengen onze jeugdleden de beginselen van het spel bij, maar geven ook tips en adviezen voor verdere verdieping. Zo leren jonge spelers steeds beter spelen en wordt hun hobby iedere week uitdagender! Ze ontwikkelen bovendien spelenderwijs een strategisch inzicht en leren bijna automatisch enkele stappen vooruit te denken. Dammen en schaken zijn training voor de hersens!

Om 20.00 uur start de onderlinge seniorencompetitie van BDSV. In verschillende klassen met ieder een eigen niveau strijden clubleden om de titel. Natuurlijk is er ook alle ruimte om een vrije partij te spelen; er is altijd wel iemand die plaatsneemt aan het speelbord! BDSV heeft ook teams die in de landelijke competitie spelen.

 

Contributie

Seniorenleden 115 euro per jaar
Jeugdleden (tot 18 jaar) 60 euro per jaar
70+ 90 euro per jaar (115 euro vrijblijvend)

IBAN-nummer : NL10 RABO 0126 247 412 t.n.v. BDSV te Barneveld

 

Locatie

PluimVeemuseum
Hessenweg 2a
3771 RB Barneveld

BDSV

Voorzitter:
Marcel Janssen

Secretaris:
Kees Hendriksen
Secretaris@bdsv.nl

Penningmeester:
Maarten Jol

Bestuurslid:
Kevin van Brummelen

Bestuurslid:
Vacature

Bestuurslid:
Vacature